Mer än bara

ett möte

På Vinden kan ni bryta vardagen, sänka stressnivån och höja kreativiteten. Locka fram era bästa idéer och stärk era goda samarbetsförmågor. Vi erbjuder hållbara och skräddarsydda paketlösningar i en fantastisk miljö.  • Klimatsmart catering

  • Inspirerande föreläsning

  • Kreativ workshop

  • Teambuilding/aktiviteter

  • Planering och logistik


Varför välja Vinden?


3 goda anledningar till varför ett möte på Vinden är en investering för både företag och enskild medarbetare.

1.

Bli ett mer attraktivt företag


Att arbeta hållbart är en stark konkuransfaktor. Som B2B blir ni både "lättare och rättare" att arbeta med.


Med dagens medvetna konsumenter blir ni också ett mer attraktivt företag som B2C och en intressant, nytänkande och härlig arbetsgivare när det är dags för rekrytering. 


Genom att anlita oss kan ni stoltsera med att ni tänker på mer än pappret i skrivaren och bränslet i firmabilen.


Vi hjälper er med både unik inredning till arbetsplatsen, härlig lokal till möten och workshops, planering och kul aktiviteter!
2.

Utveckla & stärk

era medarbetare


Forskning visar att miljöombyte, grönska och natur ökar både fokus, kreativitet och välbefinnande. 


Vi vet att ett funktionellt team bygger på olika typer av personligheter och egenskaper. Vi har skapat Vinden för att tillgodose flera behov och personligheter. 


Använd kafferasten till en frisk och avslappannde walk and talk runt hästhagen, ta lite egentid och lös en gåta, utmana någon i ett parti schack eller socialisera i vår loungehörna!


Vår unika miljö och helhetskoncept ger mervärde för både företag och medarbetare!

3.

Spar tid

& energi


Det ska vara enkelt att ordna en minnesvärd dag som ger effekt. Därför skräddarsyr vi paketlösningar åt er och agerar spindeln i nätet.


Vi har ett brett, smart och kul kontaktnät, vi koordinerar, planerar och stöttar. Vi hjälper er med en helhetslösning för att er dag ska ge just de resultaten ni önskar.


Behöver ni släppa loss kreativiteten och utvecklas i en workshop? Vill ni bättra på teamkänslan och stärka samarbetsförmågan eller vill ni helt enkelt hitta lugnet och lägga fokus på ett mycket viktigt möte?


Vi hjälper er med rubb och stubb!

En fikarast att

se fram emot


Vi brinner för det lilla extra, detaljerna som gör skillnad. Glöm alla gamla pepparkakor, risiga kaffemaskiner och miljödåliga papptallrikar. Vi sammarbetar med klimatsmarta leverantörer av mat och närproducerade guldkorn.


På Vinden avnjuts dessutom måltider tillsammans med handplockat porslin, kristall och silver. Och ja, det är till salu om ni har behov!

Analog tillvaro

med digitala bekvämligheter


Projektorduken står redo för presentation och filmvisning. Men passa gärna på att lägga undan datorn och utnyttja våra kritor och svarta tavlan. Ibland kan skärmar både stressa och hämma oss. Det är värt att prova något annorlunda ibland.

Tillbaka till naturen


Dra nytta av vår natursköna oas!


Här blickar du ut över grönskande skogar och öppna hästhagar. Visste du att minnet förbättras när du är ute i det gröna? Att naturens ljud gör oss lugna och att känslan av ro stimulerar kreativitet.


Vinden är som gjord för aktiva raster, walk´n´talk möten och fysiska gruppövningar både inne och ute.

Vad säger du, dags att höras?